Trainingsstaf

Wij hebben ervaren en gediplomeerde jeugdtrainers die jou beter kunnen maken. Zij leren jou dingen waarvan je nog niet wist dat je ze kon! De trainingen zijn gericht op balvaardigheid, coördinatie, voetenwerk, snelheid van bewegen, snelheid van beslissen en inzicht. En natuurlijk op plezier in volleybal! Als extra stimulans laten we experttrainingen verzorgen door iemand uit de volleybalwereld die op dat gebied zijn of haar sporen ruimschoots heeft verdiend.

Mohamed Romdhane
Mohamed is een ervaren jeugd- en talentcoach. Hij heeft de VT4-opleiding afgerond en is bij meerdere verenigingen actief geweest bij de opleiding van de jeugd. Hij was onder andere trainer bij het RTC en scout van de Nevobo. Naast zijn activiteiten voor de jeugd, is hij trainer geweest bij Olhaco, Sudosa en VC Sneek op het niveau van 1e divisie. Mohamed staat bekend om zijn grote volleybalinzicht en het vermogen om de jeugd echt beter te maken. Hij is momenteel assistenttrainer bij Lycurgus heren 1, trainer bij VC Sneek dames 2, 3 en 5 en trainer bij Lycurgus dames 1.

Eline Draaisma
Eline is al jaren actief als jeugdtrainster en -coach in de regio Groningen. Ze heeft veel ervaring met het training geven en coachen van talentvolle jeugd, zowel meisjes als jongens in verschillende leeftijden. Op dit moment is ze trainster bij Volleybalvereniging Lycurgus, waar ze de laatste jaren onder meer dames 1, MA1 en MB1 onder haar hoede had en voor een gedeelte heeft.

De trainers worden ondersteund door ervaren fysiotherapeuten.