TRAININGEN

Het seizoen bestaat bij ons uit twintig trainingen. Die trainingen vinden plaats op zondag en duren drie uur. De trainingen richten zich op de individuele ontwikkeling van spelers en speelsters. Alle aspecten van het volleybal komen daar bij aan bod. In tegenstelling tot bij de vereniging ligt bij ons niet de focus op het spelen van partijvormen, maar besteden we juist veel aandacht aan het verbeteren van technische en fysieke vaardigheden.

Groningen

Op dit moment zijn we alleen actief in Groningen, waar er in twee groepen getraind wordt. Deze groepen worden ingedeeld door de trainers. Die indeling wordt gebaseerd op niveau (bij de club), leeftijd en algemene volleybalvaardigheden.

De trainingen in Groningen zijn bij Sportcentrum Kardinge (Kardingerplein 1, 9735 AA).

Friesland en Drenthe

Wij zijn op dit moment nog niet actief in Friesland (omgeving Joure) en Drenthe (omgeving Emmen) vanwege te weinig aanmeldingen voor deze locatie. Wel blijven we kijken naar de mogelijkheden om in Friesland en Drenthe een groep te starten om ook in die omgeving ambitieuze jeugd extra trainingen te bieden. Zou jij willen trainen op locatie in Friesland of Drenthe? Neem dan contact met ons op via het contactformulier.

Locatie