OVER ONS

Volleybal Academie Noord bestaat inmiddels al vier seizoenen en ging eerder door het leven als Volleybal School Noord en was daarvoor bekend onder de naam Toptalent Volleybal Groningen. De Volleybal Academie Noord is opgericht in samenwerking met Volleybalvereniging Lycurgus, maar opereert inmiddels al drie jaar helemaal zelfstandig. De Volleybal Academie Noord heeft als juridische vorm een stichting. Doel van de stichting is het bevorderen van de volleybalsport door het geven trainingen.

ONZE VISIE

Onze visie is eenvoudig en helder: jou beter laten volleyballen! Onze trainers leggen de lat net wat hoger. Zij bieden oefenstof aan die je niet bij je vereniging krijgt waardoor je nieuwe vaardigheden leert. Van jou vragen wij inzet, ambitie en doorzettingsvermogen. En de wil om beter te worden. Het niveau maakt daarbij niet uit. Wij hebben plezier aan volleybal en dragen dat graag aan jou over.

TRAINERS

Volleybal Academie Noord staat onder leiding van ervaren en gedreven (jeugd)trainers. Zij hebben als doel om jou beter te leren volleyballen. De trainingen zijn afgestemd op jouw eigen ontwikkeling en het beste uit jou te halen. Tijdens de trainingen wordt er veel aandacht besteed aan het verbeteren fysieke en technische vaardigheden. Er komt onder meer krachttraining, balvaardigheid, coördinatie en inzicht aan bod. Daarnaast komen alle technische onderdelen van het volleybal aan bod.

Mohamed Romdhane
Mohamed is oprichter van de Volleybal Academie Noord en al jaren een toonaangevende jeugd- en talentcoach in (Noord-)Nederland. In het verleden was hij onder meer RTC-trainer en gaf hij training aan verschillende topteams bij verenigingen als Olhaco, Sudosa-Desto en VC Sneek. Op dit moment is hij assistent-trainer bij Lycurgus Heren 1.

Eline Draaisma
Eline is mede-oprichter van de volleybalacademie en al jaren actief als jeugdtrainster- en coach in de regio Groningen. Ze heeft veel ervaring met het opleiden van talentvolle jongens en meisjes vanaf jongs af aan. Op dit moment is ze trainster bij Volleybalvereniging Lycurgus, waar ze afgelopen seizoen training gaf aan verschillende talententeams.

De trainers worden bij de trainingen bijgestaan door één of meerdere assistent-trainers. Heb jij interesse om je als (assistent-)trainer aan te sluiten bij Volleybal Academie Noord? Neem dan contact op via contact@volleybalacademienoord.nl.